Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://canikozelegitim.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mahallesi 462. Sokak No9 Canik/Samsun
VİZYON : Özel eğitim ile ilgili ilkeleri benimseyerek, ülkemiz ve dünyada ki gelişmeleri takip ederek alana yönelik başarılı çalışmaları kurumumuzda gerçekleştirmek. Öğrencilerimizin performanslarını ve sosyal hayat ile olan uyum düzeylerini engelleri ölçüsünde en üst seviyeye çıkarmak, orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliği bulunan çocuğa sahip veliler tarafından tercih edilen, eğitim materyalleri ve içeriklerinde dijital içeriklere yer veren, personellerini, velilerini, öğrencilerini güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlendiren, yenilikçi yaratıcı işbirlikçi öğrenme ortamları sunan, görünürlüğü yüksek, ekip ruhunu temel alan çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Anayasamızın 42. Maddesinde yer alan “Hiç Kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz” ilkesinin ışığında; orta/ağır düzeyde zihinsel yetersizliği bulunan bireylerin kurumumuz imkanlarından yararlanmalarını sağlamak, velilerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri, öğrencilerin gelişimlerine ve sosyal uyumlarına fırsatlar sunmaktır.
BAŞARILAR : .

Servis : Öğrenci Servisi
Ulaşım : Belediye Otobüsü ve Dolmuş ile Sağlanmakta
Yerleşim Yeri : Canik-Samsun
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 Km Uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri : 48
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu : Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Yok
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .